Wandsworth Living 
In this beautiful, 5-bedroom Victorian terrace in South West London, we managed the full house renovation, from design to specification and installation, working closely with the client and contractors to create a modern family-friendly home with a cohesive design and feel. 

Our client wanted a neutral colour scheme, which we layered with lots of texture and natural materials. The entrance hall, for example, is tiled in a beautiful marble mosaic, a hardwearing and practical floor with lots of style, setting the tone for the rest of the house. 

In the formal living room at the front, we fitted bespoke joinery into the alcoves, with natural linen curtains dressing the windows and sheer gathered wool café curtains for privacy during the day.

Down a few steps into the adjoining living space, we commissioned bespoke sofas with a splash of burnt orange, and specified Castrads radiators to match the Farrow and Ball paint on the walls. 

Throughout the home, we designed the joinery, including the laundry cupboard, guest bedroom/study, master dressing room, children’s study and wardrobes.
To maximise space, we also repurposed certain areas. On the top floor, for instance, we made a space for a boiler and water tank to fit seamlessly with the overall design. And downstairs, we moved the awkward entrance to the roomy cellar to create a new coat and shoe cupboard, keeping clutter at bay. 
For the children’s bedrooms, we added a few fun pops of colour to the neutral colour scheme.