Wandsworth Kitchen
In this beautiful, 5-bedroom Victorian terrace in South West London, we managed the full house renovation, from design to specification and installation, working closely with the client and contractors to create a modern family-friendly home with a cohesive design and feel. 
Our client wanted a neutral colour scheme, which we layered with lots of texture and natural materials. 
At the back of the house, we designed and specified the open plan dining room and kitchen. 

To complement the view out to the terraced garden, we dressed the full-height sliding doors with sheer linen curtains. For added interest, we fitted wall panelling behind the walnut dining table from Another Country and put in a pendant light made from banana leaf fibre from Pinch – zoning this into its own space.